top of page
Grönt fält

Om PURENA

Vi är en sammanslagning av Liljas städ, Miljö & framtid och Pernillas städ som nu samlas under namnet Purena. Vi har vårt huvudsäte i Helsingborg & finns lokalt mellan Malmö och Halmstad.

​Purena levererar servicetjänster med hög klass och ses som en långsiktig partner där ledorden är personligt, enkelt och tryggt (PET).

​Purena ska vara i framkant och ett ledande serviceföretag med hållbarhet i fokus för en långsiktig horisont.​ Vi strävar efter att med rätt kompetens och innovativt tänk förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

 

Värdegrund

På Purena ska alla känna sig välkomna oavsett kön, sexuell läggning, religion, etnicitet eller nationalitet. Vi tar avstånd från all form av nedsättande språkbruk, trakasserier, rasism, diskriminering, mobbning och utanförskap. Vi värnar om allas lika värde och rätt till en åsikt.

Purena ska vara ett personligt företag med trygghet och enkelhet i fokus. 

 

Personal

Kvalitén på vår verksamhet och produkter är helt beroende av vår personals motivation och förmåga. 

Vi ska utveckla våra tjänster och produkter och det med vår personal i fokus. Vi ska våga gå vår väg för att skapa långsiktighet. Det ska vara roligt att gå på jobb vilket skapas genom delaktighet genom hela organisationen med människan i centrum. Medarbetare som tar ansvar och driver processen framåt skapar personligt engagemang, enkelhet med närhet och bygger en trygghet genom organisationen hela vägen ut till kund. 

bottom of page