top of page
Ekonomichef till Purena AB 

 

Kort om tjänsten

Vi söker en ekonomichef med stort driv och bra ledaregenskaper som kan fortsätta utveckla och växa bolaget i en tydlig riktning inom städ och facility management.

 

Om verksamheten

Purena bildades 2022 genom en sammanslagning av två städbolag i Helsingborg, Liljas Städ AB och Miljö-Framtid i Helsingborg. Med verksamhet i Helsingborg, Ängelholm, Malmö och Halmstad sträcker sig företagets lokala närvaro med egen personal till Skåne och södra Halland. Purena är ett tillväxtbolag i en mogen bransch och har dubblat sin omsättning sedan start. Bolagets omsättning under 2024 beräknas landa mellan 40-50 mkr. Purena levererar städ- och servicetjänster till både företagskunder och privatpersoner. Företagets ägare har lagt en uttalad tillväxtstrategi för bolaget och det finns stor erfarenhet i ägarkretsen att driva och få bolag att växa med god lönsamhet.

 

Mer om tjänsten

Som Ekonomichef för Purena AB är dina främsta uppgifter vid sidan av de ekonomiska arbetsuppgifterna att tillsammans med VD och övriga i ledningsgruppen utveckla organisationen och verksamheten med ditt driv och din motiverande ledarstil. Du arbetar aktivt för att skapa affärsmöjligheter genom fortsatt utveckling av bolagets verksamhet samt bidrar till en effektiv affärsmodell. För att lyckas i tjänsten som ekonomichef har du erfarenhet eller driv för att utvecklas inom följande områden:

  • Ansvara och utföra den ekonomiska redovisningen, årsbokslut, deklarationer, löneadministration, skatter, moms och redovisning.

  • Budgetering, prognostisering och analyser.

  • Rapportering till verksamhet, ledning, styrelse och ägare.

  • Kassaflödesanalyser.

  • Verksamhetsstyrning.

  • Affärsutveckling.

 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller liknande samt har några års erfarenhet av redovisning- och controllerarbete. Du är en välstrukturerad, proaktiv och självständig person som vågar och vill agera på egen hand. Du besitter god digital förmåga och opererar obehindrat i Office-paketet och särskilt Excel. Du är prestigelös och idérik och har lätt för att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och tar ett stort eget ansvar.

 

För att lyckas i denna roll är du utvecklingsinriktad och en lagspelare. Du kombinerar noggrannhet med affärsmässighet och har ett arbetssätt som passar i ett företag med starka tillväxtambitioner. Du ser fördelarna med att få arbeta i ett entreprenörsdrivet kreativt företag med miljömedvetna medarbetare.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där driv och ansvarsförmåga är betydelsefullt

Är du rätt person för tjänsten är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor beträffande tjänsten mailar du med fördel Purenas VD enligt nedan uppgifter som också är den e-post du skickar din ansökan till alternativt ring Markus Holgersson på: 010-2630933. 

Ansök idag

Maila Cv och personligt brev till: markus.holgersson@purena.se

bottom of page