top of page
Klottersanering och underhåll av utemiljö utförd av Purena

Drift- och underhållsservice
För bättre & effektivare utemiljöer

Mer än bara rent, även ute

Purena erbjuder heltäckande drift- och underhållsservice: snöröjning, komplett trädgårdsvård samt skräddarsydda tjänster för företags utemiljö. Din omgivning i trygga händer.

Purena verkar aktivt över hela den sydvästra kuststräckan, från Halmstad i Halland ner till Malmö i Skåne. Vi är stolta över att betjäna kunder i bland annat Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Laholm, Båstad och Lund. Vår närvaro i dessa nyckelregioner säkerställer att vi alltid är nära våra kunder och kan erbjuda den kvalitet och service de förtjänar.

Drift och underhållsservice för företag

Snöröjning

Snöröjning och halkbekämpning är en del av vår verksamhet. Det kan också handla om skottning av tak och förhindring av istappar.

Trädgårdsarbete

I vår tjänst för trädgård och utemiljö erbjuder vi alltifrån gräsklippning, underhåll av trädgård till lättare anläggningsarbete vid enstaka tillfällen eller som vecko- eller månadsabonnemang.

Utemiljö företag

Vi tar hand om din utemiljö. Det kan handla om fasadtvätt, borstning av asfaltsytor, rengöring av skyltar, byte av ljusarmaturer, klottersanering och mycket andra specifika tjänster. Fråga oss så hjälper vi dig.

Skicka in din förfrågan så återkommer vi!

Offertförfrågan

bottom of page