top of page
Purena anställd rengör ett konferensrum som del av vår kontorsservice i Malmö.

Mer än bara städning

För att hålla ditt kontor i toppform erbjuder vi ett komplett paket av kontorsservice. Från receptionstjänster, vaktmästeri och intern posthantering, till att hantera ditt kontorsmaterial, återvinning och hygienartiklar. Vi stöder också dina konferenser, med allt från lokalberedning till cateringservice. Dessutom erbjuder vi en personlig touch med tjänster som fruktkorgar, drycker och fika och vi ser till att dina entrémattor alltid är fräscha och välkomnande. Genom att ta hand om dessa detaljer, frigör vi tid och resurser för ditt företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Purena verkar aktivt över hela den sydvästra kuststräckan, från Halmstad i Halland ner till Malmö i Skåne. Vi är stolta över att betjäna kunder i bland annat Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Laholm, Båstad och Lund. Vår närvaro i dessa nyckelregioner säkerställer att vi alltid är nära våra kunder och kan erbjuda den kvalitet och service de förtjänar.

Kontorsservice för företag

Reception, post och vaktmästeri

Receptionstjänster med telefonservice och besökshantering spelar en viktig roll för effektiviteten i alla organisationer. Internt vaktmästeri med intern postgång, fastighetsskötsel och andra servicefunktioner kan kombineras med receptionstjänsten.

Kontorsmaterial

Vi tar hand om inköp och påfyllning av kontor- och förbrukningsmaterial som torkpapper, kontorspapper och bläckpatroner. Återvinning av papper och försäljning av hygienartiklar kan också inkluderas i denna tjänst.

Växtservice

Genom trevliga växtinredningar, vattenarrangemang alternativt akvarium kan vi skapa en trevlig arbetsmiljö. Det kan ge en fin injektion till er personal.

Fruktkorg och fika

Från att köpa in råvaror till att servera morgonkaffe, kompletta luncher och diskning, vi hjälper till att hålla din personal nöjd och produktiv. Vi ser till att fruktkorgar är fyllda och kaffemaskiner servade.

Konferensservice

En flexibel service som kan omfatta allt från konferensvärdar och förberedelser av konferenslokaler till transport av deltagare, catering och städning efter konferensen.

Mat på jobbet

Purena kan leverera varuautomater, matkylar, matfrysar och dryckesautomater som täcker era behov. Vi har även möjlighet att personalrestauranger och personalkök.

Kaffe- och dryckesmaskiner

Vi har kaffe- och dryckesslösningar för både små och stora företag. De mest förekommande kaffe- och vattenmaskiner på marknaden kan erbjudas. Vi kan också leverera allt kring kaffekoppen såsom kaffe, socker, mjölk men också diverse drycker som kan behövas i er verksamhet.

Entrémattor

Vi erbjuder entrémattor i många storlekar och utföranden både via köp och hyra som hjälper till att hålla lokalen fri från grus, damm och vägsalt, vilket underlättar städningen. Som tilläggstjänst finns både miljövänlig tvätt och periodisk utbytesservice. Logotryck eller personligt utförande kan erbjudas.

Värdinnetjänster

Värdinnor från oss tar hand om allt från disk, kaffe- och fikahantering, servering, växter, påfyllning av det ni önskar till att hålla rent och snyggt i er miljö. Uppdragen är oftast behovsstyrda och ett stöd er befintliga personal med olika servicetjänster.

Skicka in din förfrågan så återkommer vi!

Offertförfrågan

bottom of page