top of page

Våra kunder

Tillsammans skapar vi ren magi

På Purena värdesätter vi varje relation och samarbete. Från Malmö till Halmstad, våra kunder spänner över en rad branscher och behov. Här får du möjlighet att bekanta dig med några av dem och läsa om hur vi tillsammans skapar en renare och mer hållbar framtid. Välkommen till vår kundfamilj!

Hetch 

Elin Heiderman, Community manager på Hetch säger:

"Städningen sköts fenomenalt och vi kunde inte varit mer nöjda. En extra stjärna till Pradeep som är otroligt ödmjuk, förstår hur vi som Community fungerar och anpassar sig med sin för hur bolagen arbetar."

Markus Holgersson, VD på Purena säger:

"Det är spännande och roligt att få vara en del av en växande och hjälpande Community som Hetch. Med ett nära och hjärtligt samarbete med Hetch jobbar vi tillsammans för rena och trivsamma miljöer där vi kan hitta affärsrelationer och synergier så att vi båda kan fortsätta att växa."

Purena städar på Hetch kontorshotell

Välinge Innovation Sweden AB

Sofia Wahlman, Internal service manager på Välinge Innovation säger:

"Purena är ett självklart val för Välinge Innovation. Städning när den är som bäst och med ett professionellt bemötande med en personlig touch."

Anna Jönsson, arbetsledare på Purena säger:

"Vårt personliga och nära samarbeten gör mitt arbete både roligare och enklare. Att vi båda är måna om personalens välmående känns oerhört bra och gynnar oss alla."

Purena städar på Välinge Innovation

ICA Supermarket Gustavslund

Susanne Gudmundsson på ICA Supermarket Gustavslund säger:

"Purena är ett ansvarstagande företag som ger det lilla extra med personlig service och härliga medarbetare. Ett hållbart städföretag som sätter den personliga relationen i första hand!"

Katalin Delfin, driftledare på Purena säger:

"Jag uppskattar förtroendet jag har fått från ICA Gustavslund där vi har byggt en relation som sträcker sig över två generationer. För mig är detta bevis på att vi levererar bra service, gott bemötande, hög städkvalité med genuin personal."

Purena städar på ICA
bottom of page