top of page
Purena städar på flera typer av företag

Lokalvård
För bättre & effektivare arbetsplatser 

En ren och fräsch arbetsplats

Tillsammans med dig håller vi ditt kontor och dina fastigheter i toppskick - rena, trivsamma och effektiva. Från omfattande städtjänster och specialiserad hygienstädning till unika behov som renrumsrengöring, tar vi hand om allt. Oavsett om du behöver regelbunden mattvätt, fönsterputs eller expertrengöring av industriella miljöer, anpassar vi våra tjänster efter dina unika behov. Med oss får du en trygg och välskött arbetsplats som bidrar till en bättre arbetsmiljö och högre produktivitet.

 

Purena verkar aktivt över hela den sydvästra kuststräckan, från Halmstad i Halland ner till Malmö i Skåne. Vi är stolta över att betjäna kunder i bland annat Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Laholm, Båstad och Lund. Vår närvaro i dessa nyckelregioner säkerställer att vi alltid är nära våra kunder och kan erbjuda den kvalitet och service de förtjänar.

Lokalvård för företag

Kontorsstädning

Kontorsstädning är kärnan i vår verksamhet, och varje avtal skräddarsys efter kundens specifika önskemål och krav. Vi erbjuder utöver ren kontorsstädning städning av skolor, vårdhem, gallerior, arenor, mässområden, bussar/tåg/flyg mm. Vår erfarenhet sträcker sig över de flesta verksamheter.

Fönsterputs

Vi står för fönsterputs både invändigt och utvändigt, och tar oss an alla typer av fasader och utrymmen. Med specifika avtal eller skräddarsydda abonnemang, säkerställer vi att din kostnad hålls effektiv.

Butiksstädning

Specialiserad hygienstädning för livsmedelsföretag, restauranger och vårdhem är del i vår verksamhet. Oavsett om det är en stormarknad, galleria eller mindre butik, har vi fullödiga lösningar för butiksstädning.

Industristädning

Vi hanterar smutsiga industri- och verkstadsmiljöer effektivt och rationellt. Vår personal har både teoretisk och praktisk utbildning för att kunna leverera denna specialiserade tjänst.

Byggstädning

Vi utför byggstädning och lokalvård som utförs i samband med byggprojekt, som vid nybyggnationer, ombyggnationer eller renovering av olika lokaler. Det innebär till exempel att man tar bort allt skräp och byggdamm som har samlats upp under byggprocessen, rengör samtliga ytskikt och fönster och gör lokalerna redo att tas i bruk. Bodstädning är också en stor del i vår verksamhet.

Bygglogistik

Vår erfarenhet av bygglogistik handlar om att tillse så rätt material och utrustning finns tillgängligt i rätt tid i byggprojekten. Bortforsling av sopor, avfall, material mm. I grunden handlar det mycket om planering både i byggstart och under projektets gång. Bra logistik och koordinering av leveranser och se till att av etablering i projektet blir bra och effektiv.

Renrumsstädning

Renrum, som laboratorier och läkemedelstillverkningslokaler, kräver särskild kompetens. Vår personal har utbildning inom GMP och utför rengöring enligt stränga föreskrifter. Vi kan även hantera rengöring av stora mässområden.

Golv- och mattvätt

Golv och mattor bidrar till helhetsintrycket i dina lokaler. Purena har god kunskap och erfarenhet av all tänkbar golv- och mattvätt. Det kan handla om att vid olika tillfällen fräscha upp befintliga golv och mattor till periodiskt underhåll.

Trappstädning

Entréer och trapphuset, stora som små är ofta det första intrycket du som besökare får av en fastighet. Då kan dess ytor var extra viktiga att underhålla och hålla rena. Städning och renhållning av trapphus är en väldigt stor del av vår verksamhet. Trappstädning kan inkludera dammsugning och moppning av golv, polering av handtag och geländare, rengöring av fönster och belysning.

Skicka in din förfrågan så återkommer vi!

Offertförfrågan

bottom of page