top of page
Purena erbjuder professionell hemstädning och fönsterputs i Malmö, Helsingborg och Halmstad. Vi gör ditt hem skinande rent!

Hemstädning med Purena

För att förvandla ditt hem till en fristad av renhet och komfort, erbjuder Purena ett brett utbud av tjänster. Från regelbunden hemstädning, där vi tar hand om allt från dammtorkning till golvvård, till professionell fönsterputsning. Ta del av samtliga våra tjänster nedan.

Purena verkar aktivt över hela den sydvästra kuststräckan, från Halmstad i Halland ner till Malmö i Skåne. Vi är stolta över att betjäna kunder i bland annat Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Laholm, Båstad och Lund. Vår närvaro i dessa nyckelregioner säkerställer att vi alltid är nära våra kunder och kan erbjuda den kvalitet och service de förtjänar.

För privatpersoner

Hemstädning

Vi strävar alltid efter att leverera städtjänster som överträffar dina förväntningar, skapar en renare och mer trivsam miljö, och sparar värdefull tid för dig och din familj. Boka regelbunden hemstädning via oss.

Hantverkstjänster

I vår hantverkstjänst erbjuder vi tjänster inom snickeri, målning, reparationer mm.

Flyttstädning

Vi erbjuder även en omfattande flyttstädningstjänst för att säkerställa att ditt gamla hem är skinande rent inför flytten, samtidigt som ditt nya hem förbereds för att bli ditt nya trygga och rena boende.

Vardagstjänster

I vår vardagstjänst erbjuder vi tjänster såsom strykning, tvättning, handling och diverse dagliga vardagstjänster

Fönsterputs

Vi står för fönsterputs både invändigt och utvändigt, och tar oss an alla typer av fasader och utrymmen. Med specifika avtal eller skräddarsydda abonnemang, säkerställer vi att din kostnad hålls effektiv.

Trädgårdstjänster

I vår tjänst för trädgård och utemiljö erbjuder vi alltifrån gräsklippning, underhåll av trädgård till lättare anläggningsarbete vid enstaka tillfällen eller som vecko- eller månadsabonnemang.

Skicka in din förfrågan så återkommer vi!

Offertförfrågan

bottom of page