top of page

Jobba hos oss

Personligt Enkelt Tryggt

På Purena vet vi att våra medarbetare är vår mest värdefulla resurs. Det är deras engagemang, färdigheter och passion som gör oss till en ledande aktör inom servicetjänster. Här får du möjligheten att arbeta i en miljö som uppmuntrar utveckling, innovation och personlig tillväxt.

Fönsterputsning av hög kvalitet med Purena

Kvalitet genom engagerad personal

Kvalitén på vår verksamhet och våra produkter är direkt korrelerad med vår personals motivation och förmåga. Vi tror på att investera i vår personal, för det är genom deras utveckling som vi kan fortsätta att erbjuda tjänster och produkter av högsta kvalitet.

 

Drivna av utveckling och innovation

Vi är fast beslutna att ständigt utveckla och förbättra våra tjänster och produkter. Detta görs med personalen i fokus, för det är genom dem som vi kan realisera vår vision om att alltid vara ett steg före våra konkurrenter.

Öppen kommunikation och problemhantering

För oss är en öppen och transparent arbetsmiljö avgörande för framgång. Genom att uppmuntra ett klimat där medarbetare inte tvekar att lyfta fram problem och utmaningar, kan vi tillsammans hitta lösningar och möjligheter i tid.

En arbetsmiljö att trivas i

Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Vi tror på att en positiv och inspirerande arbetsmiljö leder till nöjdare medarbetare, lägre personalomsättning och minskad sjukskrivning.

Vi söker en ekonomichef

 Vi söker en ekonomichef med stort driv och bra ledaregenskaper som kan fortsätta utveckla och växa bolaget i en tydlig riktning inom städ och facility management. 

En duktig och kompetent lokalvårdare
En glad lokalvårdare på Purena
Fönsterputsning på kontor med Purena
En trygg och säker anställd
Purena_Kontor_Ariana Bordoniqi__A032732_001695_v1_sRGB LQ.jpg

Är du stolt över ditt arbete?

Vi söker alltid dig som älskar yrket och drivs av att leverera den bästa möjliga städupplevelsen till din kund. Vi är själva stolta över vårt hantverk och vill att våra kollegor också ska känna stolthet över sitt yrke. 

Är du noggrann, drivs av att göra ditt yttersta och intresserad av en arbetsplats som sätter laget framför jaget? Skicka oss gärna en spontanansökan, vi ser fram emot att komma i kontakt med dig.

Jobba hos oss
Klicka här

Tack så mycket! Vi hör av oss.

bottom of page